Bg En

виж Количката е празна

Общи условия за ползване

На какви условия трябва да отговаря продукта
Общи условия за връщане, които се прилагат за всички категории
Продуктите, закупени от Фактори 3Д могат да бъдат върнати в срок от 14 дни от датата на получаване на пратката, независимо дали си физическо или юридическо лице.


Всички върнати продукти трябва да бъдат в същото състояние като при доставката. Няма да бъдат приемани продукти, които са били поправяни от неупълномощено лице или които са повредени от теб, такива с увредената или нецялостна опаковка, със следи от износване или прекомерно използване, с одрасквания, със следи от удари (напр., но не само – механични/ електрически шокове). Няма да се приемат и продукти, които не са придружени от всички аксесоари, с които са ти били доставени.
Трябва да върнеш продуктите в оригинална опаковка, придружена от непокътнатите етикети, оригиналната гаранция, в случай, че е била издадена от производител/дистрибутор и всички документи с които е доставен продукта.
В случай, че доставеният от нас продукт е бил придружен от подарък, когато връщаш продукта, трябва да върнеш и подаръка.
В случай, че си закупил повече от един еднакви продукти и желаеш да върнеш два или повече от тях, само един от тези продукти може да бъде отварян. Останалите трябва да са със запечатана опаковка. В противен случай няма да бъдат приемани.
Избери по-долу категорията, в която се включва продуктът, който желаеш да върнеш, за да видиш специфичните условия, на които трябва да отговаря.
Компютри: лаптопи, notebook, настолни компютри, монитори
–    Преди да върнеш продукта, увери се, че не е защитен с твои пароли и че всички твои профили са били изтрити, за да можем да възстановим продукта в първоначалното му състояние от гледна точка на софтуера;
–    Не можеш да върнеш продукта, ако е с активиран OEM лиценз, или ако оперативните системи или други програми, с които е бил доставен продукта са деинсталирани;

 Мобилни телефони, таблети и аксесоари
–          Преди да върнеш продукта, увери се, че не е защитен с твои пароли и, че всички твои профили са били изтрити, за да можем да възстановим продукта в първоначалното му състояние от гледна точка на софтуера;
–          Не можеш да върнеш продукта, ако е с активиран OEM лиценз, или ако оперативните системи или други програми, с които е бил доставен продукта са деинсталирани;
–          Можеш да върнеш защитните фолиа за таблети и телефони само ако не са използвани;

 Принтери, скенери, консумативи
–          Не могат да бъдат върнати принтери или мултифункционални устройства, чиито консумативи са били разпечатани;
–          Могат да бъдат върнати консумативи като батерии, касети за принтер, аксесоари и офис консумативи, само ако са запечатани;

 

*Стоките за който в описанието на продукта не е упоменат срок за гаранция, следва да се считат за стоки без гаранционна карта.

** Стоките за умен дом Мелиса притежават електронна гаранция , течаща от датата на включване на уреда в Интернет.

*** В случей на проблем с изпълнение на поръчката Фактори 3Д ще се свърже с вас по телефон / емайл. Във всички останали случей следва да се приеме,  че поръчката е приета и се изпълнява до посочения от вас адрес / офис на Еконт.

**** Поръчки приети до 17:00  на същия работен ден следва да се изпратят незабавно. За късни поръчки изпращането се прави в първия възможен работен ден за куриерите.

Продуките и поръчките могат да бъдат отказани при доставка, ако не е нарушена оригиналната опаковка, като разходите по доставка и връщане от куриерската фирма са за сметка на Клиента. 

Адрес се връщане: 

Фактори 3Д ЕООД

София 1973

кв Мусагеница

Еконт Мусагеница (зад Т-Маркет)