Общи условия за ползване

Доставката на всички продукти НЕ Е безплатна и не се калкулира в цената на поръчката


Общи условия за връщане, които се прилагат за всички категории
Продуктите, закупени от Фактори 3Д могат да бъдат върнати в срок от 14 дни от датата на получаване на пратката, независимо дали си физическо или юридическо лице. Връщането е за сметка на клиента, до офис на Еконт посочен по долу. Всички върнати продукти трябва да бъдат в същото състояние като при доставката. Няма да бъдат приемани продукти, които са били поправяни от неупълномощено лице или които са повредени от теб, такива с увредената или нецялостна опаковка, със следи от износване или прекомерно използване, с одрасквания, със следи от удари (напр., но не само – механични/ електрически шокове). Няма да се приемат и продукти, които не са придружени от всички аксесоари, с които са ти били доставени.
Трябва да върнеш продуктите в оригинална опаковка, придружена от непокътнатите етикети, оригиналната гаранция, в случай, че е била издадена от производител/дистрибутор и всички документи с които е доставен продукта.
В случай, че доставеният от нас продукт е бил придружен от подарък, когато връщаш продукта, трябва да върнеш и подаръка.
В случай, че си закупил повече от един еднакви продукти и желаеш да върнеш два или повече от тях, само един от тези продукти може да бъде отварян. Останалите трябва да са със запечатана опаковка. В противен случай няма да бъдат приемани.
Избери по-долу категорията, в която се включва продуктът, който желаеш да върнеш, за да видиш специфичните условия, на които трябва да отговаря.
Компютри: лаптопи, notebook, настолни компютри, монитори
–    Преди да върнеш продукта, увери се, че не е защитен с твои пароли и че всички твои профили са били изтрити, за да можем да възстановим продукта в първоначалното му състояние от гледна точка на софтуера;
–    Не можеш да върнеш продукта, ако е с активиран OEM лиценз, или ако оперативните системи или други програми, с които е бил доставен продукта са деинсталирани;

 Мобилни телефони, таблети и аксесоари
–          Преди да върнеш продукта, увери се, че не е защитен с твои пароли и, че всички твои профили са били изтрити, за да можем да възстановим продукта в първоначалното му състояние от гледна точка на софтуера;
–          Не можеш да върнеш продукта, ако е с активиран OEM лиценз, или ако оперативните системи или други програми, с които е бил доставен продукта са деинсталирани;
–          Можеш да върнеш защитните фолиа за таблети и телефони само ако не са използвани;

 Принтери, скенери, консумативи
–          Не могат да бъдат върнати китове принтери или мултифункционални устройства, чиито консумативи са били разпечатани или сглобени.
–          Могат да бъдат върнати консумативи като батерии, касети за принтер, аксесоари и офис консумативи, само ако са запечатани;

- Гаранцията за всички китовете  и продукти за сглобяване включва безплатна замяна на липсващи или дефектни части в рамките на 1 месец от покупката.

- Отремонтираване, замяна или доставка на резервни части се извършва по Еконт за сметка на клинта.

- При отказ на поръчка, доставка пощенските разходи за за сметка на клиента. 

 

*Стоките за който в описанието на продукта не е упоменат срок за гаранция, следва да се считат за стоки без гаранционна карта.

** Стоките за умен дом Мелиса притежават електронна гаранция , течаща от датата на включване на уреда в Интернет.

*** В случей на проблем с изпълнение на поръчката Фактори 3Д ще се свърже с вас по телефон / емайл. Във всички останали случей следва да се приеме,  че поръчката е приета и се изпълнява до посочения от вас адрес / офис на Еконт.

**** Поръчки приети до 17:00  на същия работен ден следва да се изпратят незабавно. За късни поръчки изпращането се прави в първия възможен работен ден за куриерите.

Продуките и поръчките могат да бъдат отказани при доставка, ако не е нарушена оригиналната опаковка, като разходите по доставка и връщане от куриерската фирма са за сметка на Клиента. 

Адрес се връщане: 

Фактори 3Д ЕООД

София 1973

кв Мусагеница

Еконт Мусагеница (зад Т-Маркет)